Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 30 december 2020

Maatwerk WordPress-thema

Een standaard of een premium WordPress-thema is misschien interessant voor een kleine zelfstandige, maar niet voor een groot bedrijf of een overheidsinstelling. 2manydots is er voor die laatste categorie. Voor organisaties zoals die van jullie. Wij bouwen een maatwerk WordPress-thema dat aan jullie strenge eisen voldoet. Inclusief koppelingen met jullie bedrijfssoftware, geheel binnen de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en met een focus op online succes.

Webdesign dat uniek is

Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard WordPress-thema, maar zo’n template geeft geen volledige vrijheid om een pagina te ontwerpen. Daarmee stelt het grenzen aan jullie (en onze) creativiteit. Maar met een maatwerk WordPress-thema, ontwikkeld speciaal voor jullie, past jullie website naadloos bij jullie organisatie en hebben jullie een design als niemand anders.

Beter geoptimaliseerd voor zoekmachines

Een WordPress-site op maat bevat geen overbodige code. Dat betekent dat de site sneller laadt en meer to-the-point is. En dat zijn twee factoren die Google meeweegt in de ranking van jullie website. Met andere woorden: een maatwerk WordPress-website is beter geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Een logisch resultaat daarvan is dat jullie meer organisch verkeer ontvangen.

Supersnelle websites voor veeleisende bezoekers

Mensen verwachten dat een pagina binnen 3 seconden op hun scherm staat. Wij van 2manydots bouwen supersnelle websites. Dankzij minimale code, geoptimaliseerde afbeeldingen, asynchroon ladende scripts en nog veel meer trucs behouden jullie méér bezoekers.

Maatwerk back-end

Als WordPress-experts werken we met ’s werelds meest populaire CMS, dat we helemaal naar jullie hand zetten. Niet alleen de front-end (het theme) maken we compleet op maat; ook de back-end (het dashboard) maken we zo gebruiksvriendelijk mogelijk. In het WordPress-dashboard kunnen jullie zelf de opbouw van pagina’s bepalen of aanpassen.