Website laten maken
Custom made voor jouw doelen

Maatwerk WordPress websites voor
bedrijven die meer verwachten

Standaard of maatwerk WordPress-website?

Ook grote organisaties zoals Unicef, Sony Music en Walt Disney maken gebruik van WordPress. Vanzelfsprekend zijn de wensen en eisen van zulke partijen anders dan die van particulieren of kleinere bedrijven. Op het gebied van privacy, laadsnelheid, beveiliging en toegankelijkheid is alleen het beste goed genoeg. Bij het kiezen van een internetbureau is dan ook één van de eerste vragen: volstaat een standaard website of kunnen we toch beter voor maatwerk WordPress kiezen?

Download gratis de bundel: stappenplan nieuwe website

Standaard thema's en plugins
  • Trage(re) website
  • Website onveilig
  • Er verdwijnen zomaar items
  • Website voldoet niet aan de wet
  • Hoog 'do-it-yourself' gehalte
Maatwerk WordPress-website
  • Geoptimaliseerde laadsnelheid
  • Inzicht en controle over website
  • Getest, audit trail en versiebeheer
  • Legal compliance (security/avg)
  • Helpdesk voor al je vragen

Voor elke WordPress uitdaging een oplossing

WordPress is veelzijdig; dankzij uitbreidingen en aanpassingen is het mogelijk om een site helemaal op maat te maken. En dat is prettig voor organisaties die uitdagingen kennen op het gebied van digitale toegankelijkheid, laadsnelheid, privacy en beveiliging. Wij ontwikkelen een maatwerk WordPress website die naadloos aansluit op jouw wensen. Maar waar kleine organisaties met standaard thema’s en plug-ins kunnen werken, kiezen organisaties zoals de jouwe voor maatwerk WordPress met een maatwerk WordPress thema.

maatwerk oplossingen

Top #3 WordPress bureau van Nederland

Op een gegeven moment kan een standaard internetbureau jouw organisatie niet meer verder helpen. Je zoekt een ervaren partner die ook meedenkt over belangrijke thema’s als veiligheid, beheer, toegankelijkheid en privacy. Daarom is 2manydots dé WordPress specialist die jou verder gaat helpen.

Dit vinden wij belangrijk

Laadsnelheid

Laadtijd en latency zijn factoren die de gebruikerservaring maken of breken. Een hoge snelheid verleent niet alleen comfort aan je bezoekers, maar heeft ook een positieve invloed op jullie rankings in de zoekmachines.

Eigen website-ontwerp

Je kunt natuurlijk voor een standaard WordPress-thema kiezen, maar zo’n template past nooit voor 100% bij jullie merk en zorgt vroeg of laat voor problemen. Maatwerk WordPress websites lossen dat op: jullie krijgen een custom webdesign en website in jullie huisstijl, passend bij jullie online doelen, en volledig uniek.

Multisite-oplossingen

Heeft jullie organisatie meerdere vestigingen, merken of productlijnen? Met WordPress Multisite maak je meerdere versies van jouw (deel)website aan, maar beheer je deze sites gewoon vanuit één dashboard. De zogeheten subsites delen functies met de andere websites binnen het netwerk: gebruikersbeheer, plugins en media.

Digitale toegankelijkheid

Ongeveer 25% van de internetgebruikers heeft een beperking. Steeds meer websites kiezen ervoor om aan de WCAG 2.1-richtlijnen te voldoen en zo hun digitale toegankelijkheid te vergroten. Met een maatwerk website kunnen we zorgen dat jouw website aan alle eisen voldoet.

Meertalige site

Een nieuwe markt veroveren is met dit CMS goed mogelijk. Een WordPress-installatie is standaard in één hoofdtaal, maar is naar andere talen uit te breiden. Je kunt dit onbeperkt uitbreiden. Uiteraard kunnen we per land of taal content-specifieke aanpassingen maken. Dankzij de GeoIP-functie of een andere bron krijgt de bezoeker de juiste versie van jullie website te zien, zonder op een vlaggetje te hoeven klikken.

Maatwerk website voor grootzakelijk en overheid

Soms zoek je meer dan een standaard internetbureau. Jullie zoeken een ervaren partner die ook meedenkt over belangrijke thema’s als veiligheid, beheer en privacy. Zeker wanneer jouw organisatie grootzakelijk of overheidsinstanties betreft.

website op maat

Business Critical: koppel alle systemen aan WordPress

Onze ontwikkelaars hebben innovatieve oplossingen ontwikkeld die het makkelijker maken om bedrijfsprocessen te integreren met websites. Wij koppelen jouw systemen aan jouw maatwerk website.

Dit is waarom we WordPress al jaren vertrouwen

Betrouwbaar

15 jaar aan constante verbeteringen heeft WordPress zeer stabiel en betrouwbaar gemaakt. Er werken dagelijks meer dan 1.000 mensen aan de core van het CMS.

Open-source

Iedereen mag WordPress vrij gebruiken, aanpassen of verkopen – zonder licentiekosten. Het is de motor achter ruim 60% van alle websites op het internet.

Onafhankelijk

Met het universeel gebruikte WordPress zit je niet aan een internetbureau vast. Er zijn gigantisch veel mensen die er dagelijks op werken. Geen vendor lock-in jouw bedrijf!

Gemakkelijk

Het is eenvoudig om zelf aanpassingen te maken of iets nieuws te plaatsen. Alle wijzigingen die je maakt worden met versiebeheer opgeslagen. Kind kan de was doen.

Gedocumenteerd

WordPress.org, Google en YouTube stromen over van de WordPress-tutorials. Je vindt altijd wel een antwoord op je brandende vraag.

Modulair

Er is veel functionaliteit standaard beschikbaar. Buiten dat wij ze zelf bouwen, zijn er op het moment meer dan 55k gratis plug-ins beschikbaar. In een handomdraai integreren we deze in jullie website zodat je altijd nieuwe functionaliteiten kunt toepassen op je website.

Toe aan een nieuwe website?

Zoek je een unieke maatwerk WordPress website die precies past bij jouw wensen? Wij specialiseren ons in het creëren van custom WordPress websites en thema’s, perfect afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met onze expertise transformeren we jouw ideeën in een realiteit. Laat ons jouw visie waarmaken met een website die jouw unieke merkidentiteit uitstraalt. Neem vandaag nog contact op en begin aan jouw WordPress maatwerk website avontuur!

Laat jouw online zichtbaarheid groeien
Tijn