Organisaties kiezen vaker voor een maatwerk WordPress website

Op een gegeven moment kan een standaard internetbureau jouw organisatie niet meer verder helpen. Je zoekt een ervaren partner die ook meedenkt over belangrijke thema’s als veiligheid, beheer en privacy. Een partij die begrijpt dat er binnen afdelingen of een organisatie meerdere belangen kunnen spelen. Je zoekt een professionele partner die jou begrijpt en die is getraind om zaken duidelijk uit te leggen, zonder daarbij het grotere geheel uit het oog te verliezen.

Ontdek de voordelen van maatwerk WordPress

Enterprise content management
 • Hoge kosten
 • Doorontwikkeling verloopt traag
 • Logge supportorganisatie
 • Consultants
 • Licentiekosten (vendor lock-in)
WordPress content management
 • Kosteneffectief
 • Veel functionaliteiten standaard beschikbaar
 • Snelle helpdesk
 • Persoonlijk advies
 • Open-source (vrijheid van leverancier)

Voordelen van WordPress voor grootzakelijk, lokale- en (Rijks-)overheid

Integraties

Laat jullie website naadloos samenwerken met externe systemen of bedrijfssoftware.

Gebruikersbeheer

Laat acties van gebruikers loggen of zet eerdere versies terug.

Multisite

Creëer met een druk op de knop subwebsites en beheer ze vanuit één dashboard.

Meertalig

Breid je WordPress-site uit met versies in andere talen.

Ondersteuning

Onze uitgebreide SLA’s garanderen 24-uurs bereikbaarheid en snelle reactietijden.

Geen licentiekosten

Met een WordPress-site stap je probleemloos over naar een ander internetbureau.

Enterprise-ready

Gespecialiseerde strategy partners met high-end servers.

WordPress voor grootzakelijk

Soms zoek je meer dan een standaard internetbureau. Je zoekt een ervaren partner die ook meedenkt over belangrijke thema’s als veiligheid, beheer en privacy.

Bekijk onze succesverhalen

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Image

Maatwerk integratie met bedrijfsprocessen en applicaties

Het gedrag van jullie websitebezoekers biedt waardevolle inzichten. Onze developers maken de nodige XML- en API-koppelingen waardoor jullie website naadloos samenwerkt met externe systemen of bedrijfssoftware. Een voorbeeld hiervan is een koppeling die, via een formulier, binnenkomende sollicitaties direct in jullie recruitment-software zet. Omgekeerd kan deze koppeling nieuwe vacatures uit jullie systeem meteen op de site publiceren.

Het complete gebruikersbeheer

Gebruikersbeheer

Eén van de voordelen van WordPress is het complete gebruikersbeheer. Geef medewerkers of teams de rechten die bij hun taakbeschrijving horen, zodat ze hun eigen deel van jullie website kunnen beheren. Alle acties van deze gebruikers worden gelogd. Is een wijziging niet naar wens, dan zet je met één druk op de knop een eerdere versie van de website terug.

Image

Multisite-oplossingen

Heeft jullie organisatie meerdere vestigingen, merken of productlijnen? Met WordPress Multisite maak je meerdere versies van jouw (deel)website aan, maar beheer je deze sites gewoon vanuit één dashboard. De zogeheten subsites delen functies met de andere websites binnen het netwerk: gebruikersbeheer, plugins en media.

Team van specialisten

Meertalige site

Een nieuwe markt veroveren is met dit CMS goed mogelijk. Een WordPress-installatie is standaard in één hoofdtaal, maar is naar andere talen uit te breiden. Uiteraard kunnen we per land of taal content-specifieke aanpassingen maken. Dankzij de GeoIP-functie of een andere bron krijgt de bezoeker de juiste versie van jullie website te zien, zonder op een vlaggetje te hoeven klikken.

Image

Extra SLA-mogelijkheden met garanties

Onze uitgebreide SLA’s (Service Level Agreements) garanderen service op maat. Jullie kiezen zelf het gewenste SLA-niveau, waarmee jullie weten waar jullie aan toe zijn. Kies bijvoorbeeld voor 24-uurs bereikbaarheid en snelle service. Onze SLA’s stellen je in staat om aan klanten te communiceren binnen welke periode een probleem opgelost is.

Image

Geen licentiekosten of vendor lock-in

Met WordPress is er geen sprake van een vendor lock-in, waarbij je vast zit aan een bepaalde softwarelicentie. Als opdrachtgever word je volledig eigenaar van je website en stap je eenvoudiger over naar een andere partij. Er zijn veel WordPress-bureaus, maar slechts weinigen zijn specialisten zoals 2manydots.

maatwerk WordPress-oplossingen

Enterprise-grade serverplatform

Voor hosting en ondersteuningen werken wij samen met gespecialiseerde strategy partners. Van die WordPress-specifieke oplossingen pluk jij de vruchten. Denk o.a. aan de mogelijkheden voor:

 • Private Managed VPS’en
 • Supersnel NGINX-besturingssysteem
 • Mogelijkheid tot PHP7- en PHP8-configuraties
 • SSD-opslag
 • Offload-mogelijkheid voor mediabestanden naar AWS S3 Bucket
 • CDN, CORS, HSTS, load balancing-mogelijkheden

Kies voor WordPress-experts

Bij 2manydots zit je aan tafel met bijna 12 jaar ervaring; we zijn specialisten in ons vakgebied. Eigenwijze professionals met een duidelijke visie en getraind in het luisteren naar en analyseren van de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wij delen jouw pakket van eisen en wensen met onze developers en zij gaan aan de slag met jouw enterprise-oplossing. Klaar om samen over te gaan tot actie?

Maximale veiligheid

Privacy en security

Afspraak maken

Tot snel!