Ons proces

Wie 2manydots in de arm neemt, zet een bewezen proces in werking. Een aanpak die AVIA meer aanvragen voor hun zakelijke tankpas opleverde. Een proces dat Omroep Brabant meer contactmomenten bezorgde.

Sneller – meetbaar – betere resultaten met resultsmatter®

Resultsmatter® vs – Regulier doorontwikkeling proces

Sprint voortgang:

Resultsmatter® - dé hoogste garantie op online succes!

Start sprint

Stap 1 - Meten

Om jouw online doelen te bereiken moet je eerst weten waar je staat. Wij zorgen ervoor dat jouw site zoveel mogelijk informatie over bezoekers vergaart. In Google Analytics zien we welke pagina’s goed en slecht scoren, in Hotjar ontdekken we waar mensen naar kijken en op klikken en in jouw mailing-programma zien we precies welke content jouw doelgroep verslindt. Voeg daar de statistieken uit social media en online advertenties aan toe en we hebben een duidelijk uitgangspunt

Stap 2 - Leren

Informatie vergaren is één ding, maar wat je ermee doet is een tweede. 2manydots pikt de statistieken eruit die er echt toe doen. Voor het ene bedrijf kan dat om heel andere gegevens gaan als voor de andere organisatie. We analyseren de data grondig en houden deze tegen het licht van jouw bedrijfsdoelstellingen. Dat geeft ons een goed beeld van de uit te stippelen route.

Stap 3 - Bespreken

Wij hebben de wijsheid niet in pacht. Daarom geloven we in het bundelen van onze krachten. Daar hoort regelmatig overleg bij, bijvoorbeeld om de resultaten van onze analyse te bespreken. Wat werkt en wat werkt niet? Welke aanpassingen zijn nodig en welke hiervan geven we prioriteit? Zo leggen we de basis voor de volgende sprintperiode.

Stap 4 - Verbeteren

Nu we weten welke verbeteringen prioriteit hebben, gaan onze specialisten aan de slag met een nieuwe versie van jouw website. Omdat onze designers, marketeers en programmeurs in-house werken, kunnen we snel schakelen. En daarna begint dit stappenplan weer van voren af aan – bij stap 1.

Einde sprint, start volgende sprint

Onze succesvolle resultsmatter®-aanpak geeft inzicht en borgt een continu proces van bouwen, meten en verbeteren. Zo bouwen we samen aan online succes!