Zo maken wij jullie site snel

Icon

Beperkte code

Een maatwerk theme voorkomt dat browers overbodige code laden.

Icon

Content Delivery Network

Een CDN roept de site op bij de dichtstbijzijnde server.

Icon

Geoptimaliseerde afbeeldingen

Image

Beperkte code

Een WordPress-theme dat door externe ontwikkelaars is gemaakt en door vele sites wordt gebruikt, heeft functies die je niet gebruikt maar die jouw site wel zwaarder en trager maken. 2manydots maakt daarom uitsluitend WordPress-themes op maat, met geminimaliseerde code (CSS, HTML en JavaScript). Het resultaat van deze aanpak is een merkbaar betere performance.

Image

Content Delivery Network

Als iemand jullie site vanuit een ander land laadt, duurt het langer voordat die site op het scherm verschijnt. Een CDN zorgt ervoor dat jullie site op servers verdeeld over de hele wereld staat. Op basis van de locatie van jullie bezoekers wordt de dichtstbijzijnde server aangesproken. Daardoor laadt hij sneller.

Image

Geoptimaliseerde afbeeldingen

Afbeeldingen houden jullie bezoekers geïnteresseerd en zijn onmisbaar voor een goede gebruikerservaring. Hoge resoluties zijn gewenst voor gebruikers met grote schermen, maar tegelijkertijd kunnen zulke afbeeldingen veel ruimte opslokken. Vooral mobiele gebruikers gaan dat merken. Wij comprimeren jullie afbeeldingen met kwaliteitsbehoud.

Eerdere opdrachtgevers aan het woord

Zij gingen jullie voor

Neem contact op

Appje sturen?