Webdesign, development en online marketing allemaal onder één dak: dat biedt een full-service internetbureau. Als internet marketing bedrijf biedt 2manydots een totaalpakket aan diensten voor bedrijven als die van jullie. Wij helpen jullie online strategie formuleren, bouwen een website geheel op maat en verzorgen de online marketing. We geloven dat online succes een voorwaarde is voor een langdurige samenwerking. Waarom zou je kiezen voor 2manydots?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Getalenteerde professionals uit verschillende vakgebieden
  • Vriendelijke, persoonlijke aanpak
  • Specialist in converterende WordPress websites
  • Full-service internet marketing webbureau

Webbureau vs. full-service internetbureau

Bij een gewoon webbureau kun je prima een nieuwe website laten maken. Afhankelijk van de webdesigner die je kiest, ben je in goede handen voor een standaard website. Maar online succes hangt van zoveel meer factoren af. Dat weten webbureaus ook, maar zelf hebben ze niet de kennis, ervaring en tijd om goede oplossingen te bieden op het gebied van online marketing, gegevensbeveiliging, hosting en legal compliance. Daarom schakelen ze vaak externe partijen in.

Het gevaar van deze aanpak is dat het traject langer duurt en meer risico’s met zich meebrengt. Willen jullie bijvoorbeeld de gegevensbeveiliging goed regelen, dan is de webbouwer van een expert afhankelijk, en jij bent weer van de webbouwer afhankelijk. Voeg meer specialisaties aan jouw eisenpakket toe en jouw webdesigner wordt een projectmanager; niet bepaald zijn of haar specialiteit. En je raadt al waar dat toe kan leiden: miscommunicatie, vertraging, onvolledige oplevering en ga zo maar door.

Full-service internetbureaus hebben meer ervaring

Tilburg heeft, zoals gezegd, maar weinig full-service internet marketing bedrijven. Dat komt doordat je toch al gauw 6-10 mensen in dienst moet hebben om een full-service pakket te kunnen leveren. Bij 2manydots hebben we alle specialisten in-house. Denk aan webdevelopers, designers, strategen, project- en accountmanagers en copywriters. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring in huis om, samen met onze opdrachtgevers, online succes te behalen.

Gratis handige resources downloaden

Gespecialiseerd in WordPress-websites

Veel full-service internetbureaus proberen té full-service te zijn. Daarmee bedoelen we dat ze overal in gespecialiseerd beweren te zijn. Maar in de praktijk is het onmogelijk om Drupal, Joomla, Magento en WordPress allemaal tegelijk te bieden. Althans, niet op hoog niveau (tenzij je een organisatie van 50+ mensen hebt met diverse specialistische teams).

Als internet marketing bureau zagen we al vroeg dat WordPress de toekomst had. Dit open-source Content Management Systeem (CMS) is makkelijk te beheren, scoort goed in Google en kan ook prima met grotere websites overweg. Inmiddels draait ruim 30% van ‘s werelds websites op WordPress, waaronder die van het Amerikaanse Witte Huis, Sony Music en Capgemini.

Wij focussen ons al meer dan 15 jaar volledig op converterende websites in combinatie met WordPress als technische oplossing. Het is door de jaren heen uitgegroeid tot een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS. Deze focus heeft ons tot een ware specialist gemaakt en plaatst ons in de absolute top van Nederlandse WordPress-bureaus.

Een website op maat

WordPress-websites zijn niet alleen geliefd door Google, maar ook gebruikers zijn er door het eenvoudige gebruik dol op. Elke website die wij maken is maatwerk. Van nul af aan ontwerpen en bouwen wij een theme dat makkelijk te beheren is, dat snel laadt en jouw gegevens veilig verwerkt.

Maar hoe belangrijk een mooie website ook is, de resultaten die je ermee behaalt staan voor ons op de eerste plek. Dankzij de nieuwste inzichten in User Experience (UX) en slimme tools, zien wij precies hoe bezoekers de interactie met jullie site zoeken.

Meetbaar online succes

Online succes betekent voor elke onderneming iets anders. Het ene bedrijf wil meer naamsbekendheid creëren, terwijl het andere bedrijf een minimum aantal leads per maand wil aantrekken. Hoe dan ook, het einddoel bij commerciële organisaties is meestal een positief bedrag onder de streep: meer winst.

Instellingen, zoals fondsen en de (semi-)overheid, kunnen heel andere doelstellingen hebben: publiek beter informeren, hulpvragen van het fysieke naar het online loket sturen, enzovoort. Maar ongeacht het winstoogmerk, is het belangrijk om online succes voor jullie organisatie te definiëren, want pas dan wordt het resultaat meetbaar.

Jullie strategische partner

Als online webbureau ligt onze focus op keiharde, meetbare resultaten. Het webdesign is daar slechts een onderdeel van; uiteindelijk gaat het om de cijfers. Maar welke cijfers jullie nastreven en hoe we die gaan bereiken, bespreken wij graag samen. We testen kleine aanpassingen, meten de resultaten, en finetunen jullie website om het aantal online conversies te maximaliseren. Precies wat je van een internet marketing bureau wilt.

2manydots helpt je verder

Toe aan een nieuwe website? Het kan best uitdagend zijn om jouw eisen en wensen op een rijtje te zetten. Als specialist in converterende websites willen wij je een handje helpen. Dankzij onze website briefing checklist weet je precies welke items in een briefing horen. Heb je liever een uitgebreide uitleg met sprekende voorbeelden? Download dan onze whitepaper website briefing schrijven (+template).

Wie zijn wij?

Een groep van specialisten

Nieuwsgierig?

Deze opdrachtgevers gingen jullie voor

WhatsApp