Webdesign, development en online marketing allemaal onder één dak: dat biedt een full-service internetbureau. Tilburg kent maar weinig bureaus met zoveel kennis en ervaring bij elkaar als 2manydots. Kiezen voor een full service internetbureau in Tilburg biedt enkele duidelijke voordelen.

  • Wij spreken jouw taal: Tilburgs
  • Efficiënte communicatie, want we zitten bij elkaar in één kantoor
  • We zitten in jouw stad: stap op de fiets en je bent zó bij ons

Webbureau vs. full service internetbureau

Bij een gewoon webbureau kun je prima een nieuwe website laten maken. Afhankelijk van de webdesigner die je kiest, ben je in goede handen voor een standaard website. Maar online succes hangt van zoveel méér zaken af. Dat weten webbureaus ook, maar zelf hebben ze niet de kennis, ervaring en tijd om goede oplossingen te bieden op het gebied van online marketing, gegevensbeveiliging, hosting en legal compliance. Daarom schakelen ze vaak externe partijen in.

Het gevaar van deze aanpak is dat het traject langer duurt en meer risico’s met zich meebrengt. Willen jullie bijvoorbeeld de gegevensbeveiliging goed regelen, dan is de webbouwer van een expert afhankelijk, en jij bent weer van de webbouwer afhankelijk. Voeg meer specialisaties aan jouw eisenpakket toe en jouw webdesigner wordt een projectmanager; niet bepaald zijn of haar specialiteit. En je raadt al waar dat toe kan leiden: miscommunicatie, vertraging, onvolledige oplevering en ga zo maar door.

Full service internetbureaus hebben meer ervaring

Tilburg heeft, zoals gezegd, maar weinig full service internetbureaus. Dat komt omdat je toch al gauw 6-10 mensen in dienst moet hebben om een full service pakket te kunnen leveren.

Toegegeven: 2manydots begon 15 jaar geleden óók als pure webdesigner. Naarmate we grotere opdrachtgevers gingen bedienen, breidden we ons dienstenaanbod geleidelijk uit. En inmiddels zijn we een logische keuze geworden voor middelgrote bedrijven en overheidsinstellingen van Tilburg tot en met Amsterdam.

Gratis handige resources downloaden

Gespecialiseerd in WordPress-websites

Veel full service internetbureaus in Tilburg proberen té full service te zijn. Daarmee bedoelen we dat ze overal in gespecialiseerd beweren te zijn. Maar in de praktijk is het onmogelijk om Drupal, Joomla, Magento en WordPress allemaal tegelijk te bieden. Althans, niet op hoog niveau (tenzij je een organisatie van 50+ mensen hebt met diverse specialistische teams).

Als internet marketing bureau zagen we al vroeg dat WordPress de toekomst had. Dit open-source Content Management Systeem (CMS) is makkelijk te beheren, scoort goed in Google en kan ook prima met grotere websites overweg. Inmiddels draait ruim 30% van ‘s werelds websites op WordPress, waaronder die van het Amerikaanse Witte Huis, Sony Music en Capgemini.

Bespreek jouw project met ons

Heeft jouw organisatie behoefte aan méér dan een nieuwe, standaard WordPress-website? 2manydots is jullie full service internetbureau in Tilburg. Maak kennis met ons team en download gerust één van onze interessante checklists of whitepapers.