Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 17 november 2020

Succesverhaal van De Leyhoeve

De Leyhoeve is een innovatief woonlandschap voor 55-plussers; een zorgconcept dat aanslaat. De Leyhoeve heeft de ambitie om van twee locaties door te groeien naar acht locaties. Daar was een stevige online basis voor nodig. Wij ontwikkelden een corporate WordPress-multisite voor De Leyhoeve. Weten hoe dit project verliep? Je leest het hier!

Leyhoeve case. Succesverhaal van de leyhoeve

Uitdaging

Met zulke grote ambities is marketing een belangrijk gereedschap voor de Leyhoeve. Met de marketingpartner waar de Leyhoeve mee samenwerkte, was echter weinig gevoel. Daarnaast was er, met het oog op nieuwe vestigingen, behoefte aan nieuwe websites voor de verschillende vestigingen. Het liefst zou de Leyhoeve vanuit één backend meerdere websites (locaties) beheren.

Vraag

Omdat het tijd was voor een nieuw marketingbureau, zocht de Leyhoeve een partner die ervaring had met WordPress-multisites. 2manydots behoort tot de top 3 van Nederlandse WordPress-specialisten en was ook nog eens in dezelfde stad gevestigd: Tilburg.

De Leyhoeve vroeg ons om een corporate website te bouwen die mee kon groeien met dit nieuwe woonconcept. Het management had een duidelijke visie, maar stond tegelijkertijd ook open voor de creativiteit en ideeën van een ervaren WordPress-bureau.

Leyhoeve foto01. Succesverhaal van de leyhoeve

Oplossing

2manydots bouwde een gebruiksvriendelijke corporate site voor de Leyhoeve. Deze WordPress-multisite maakt het mogelijk om snel een eenvoudig een nieuwe website aan te maken voor een nieuwe locatie. Een clean design met een groot lettertype en een uitgebalanceerd kleurenpalet spreekt de doelgroep aan en straalt allure uit.

Een WordPress-multisite bleek de ideale oplossing.

2manydots doorliep gebruikelijke stappen bij het ontwikkelen van website. Na een uitgebreide voorbereiding ging ons team aan de slag om de multisite te maken die de Leyhoeve voor ogen had. Regelmatige gesprekken hielden de opdrachtgever nauwkeurig op de hoogte van de voortgang. Na oplevering gaven we het team instructie over het beheer van de multisite.

Leyhoeve04. Succesverhaal van de leyhoeve

We ervaren dat 2manydots ons ondersteunt wanneer daar behoefte aan is en ons adviseert wanneer zij daar reden voor zien.

De Leyhoeve

We vertellen je graag meer

Onze succesverhalen laten je zien voor welke organisaties en bij welke vraagstukken 2manydots in actie komt. Meer weten over dit project? Maak een afspraak met ons team. We vertellen je graag meer over de geboden oplossingen.