Succesverhaal van AllSolutions

Photo Geschreven door Sanne Jorna

AllSolutions is een IT bedrijf dat gespecialiseerd is in branchespecifieke bedrijfssoftware. Ze helpen projectgestuurde organisaties in verschillende branches om hun zaken goed voor elkaar te hebben, door online bedrijfssoftware te ontwikkelen en te leveren. Wij ontwikkelden een corporate WordPress-website, gericht op leadgeneratie, recruitment en support. Lees hier meer over het gehele project!

Uitdaging

“De uitdaging ontstond bij de oude website van AllSolutions, die bestond sinds 2012”, vertelt Laura, verantwoordelijk voor de marketing van AllSolutions. “Deze website was qua look niet erg verouderd, maar het probleem lag bij het uitvoeren van website aanpassingen en updates”.

Succesverhaal van AllSolutions - 2manydots

In de eerste designs zagen we al terug dat er goed geluisterd was naar onze wensen: dit was knap vertaald in de opbouw van de website. – Laura Heesters, marketingmedewerker bij AllSolutions

Vraag

Omdat AllSolutions veel kennis en informatie online deelt, moest er regelmatig nieuwe content worden geplaatst. Doordat Laura en haar collega’s niet altijd alle content zelf konden plaatsen in de backend, duurde het vaak lang om aanpassingen door te voeren in de website. Daarnaast was de oude website niet geschikt om mee te groeien met de ambities van het bedrijf.

Het werkend met de backend in WordPress is erg fijn. Ik had geen ervaring met WordPress, maar alsnog gaat het me goed af. – Laura Heesters, marketingmedewerker bij AllSolutions

Succesverhaal van AllSolutions - 2manydots

Oplossing

Om ervoor te zorgen dat zowel bestaande als nieuwe klanten, en nieuwe medewerkers online de juiste informatie kunnen vergaren, werd er gekozen voor een oplossing waar deze 3 partijen los gekoppeld werden:

  • Corporate, leadgenererende website per branche voor (potentiële) klanten;
  • Support-website met informatieve artikelen en hulp voor bestaande klanten;
  • Een ‘werken bij’ website met vacatures voor nieuwe medewerkers.

Door de korte lijntjes die we hanteren wordt er altijd snel geschakeld. Daarom willen we de website blijven optimaliseren in samenwerking met 2manydots. – Laura Heesters, marketingmedewerker bij AllSolutions

laptop beeld AllSolutions

Lees het complete succesverhaal

Onze succesverhalen laten je zien voor welke organisaties en bij welke vraagstukken 2manydots in actie komt. Meer weten over het project voor AllSolutions? Een complete achtergrond, informatie over de geboden oplossing en harde cijfers vind je in de gratis PDF-download: het succesverhaal van AllSolutions.

Photo
Sanne Jorna Content marketeer
Cases
Succesverhaal van Teleperformance
Cases
Succesverhaal van Mutsaerts