Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 16 oktober 2020

WordPress-SharpSpring (API of plugin) maken doe je zó:

Een compleet marketingpakket dat gebruiksvriendelijk én Nederlandstalig is: dat is SharpSpring. Om het meeste uit je online marketingcampagnes te halen, koppel je SharpSpring aan WordPress.

SharpSpring is een Software-as-a-Service (SaaS) voor verkoop- en marketingautomatisering. Met veel functies en een gebruiksvriendelijke interface is dit een populaire tool voor marketeers van middelgrote tot grote organisaties. Je haalt het meeste uit dit pakket wanneer je het koppelt met je website.

Waarom SharpSpring met WordPress integreren?

Als jullie website op WordPress draait, is een koppeling met SharpSpring wenselijk. Zo volg je alle stappen die jouw leads zetten, zie je precies welke pagina’s ze bezoeken en waar ze op klikken. En dat is waardevolle informatie wanneer het gaat om conversieoptimalisatie. Zowel op individueel niveau als globaal zie je waar de knelpunten van jullie site liggen en wat juist wél werkt. 

Als jullie organisatie SharpSpring gebruikt, is WordPress-integratie dus onmisbaar. Maar hoe koppel je die twee systemen? Normaalgesproken ga je op zoek naar een WordPress-plugin, maar biedt deze wel de precieze koppelingen die jij zoekt en compromitteert die de veiligheid en compliance van jullie website wel? Je hebt in feite alleen controle over deze zaken wanneer je de SharpSpring/WordPress-koppeling op maat laat maken.

Lr 2md sfeer 105 edited. Wordpress-sharpspring (api of plugin) maken doe je zó:

Zelf doen of uitbesteden?

Als jullie beschikken over een team van ervaren programmeurs, is het maken van zo’n koppeling een kwestie van tijd. Maar als zij die tijd of vaardigheden niet hebben, is uitbesteden noodzakelijk. De vraag is alleen welke partij de nodige kennis en ervaring heeft, en jullie wensen in een degelijke, veilige koppeling kan vertalen.

Waarom kiezen voor 2manydots?

2manydots bouwt WordPress-websites en koppelingen op maat. Bij ons geen standaard themes en plugins van twijfelachtige veiligheid. Nee, wij bouwen alles zelf. Want alleen dán hebben we volledige controle over de functionaliteiten, compliance en beveiliging.

Wij zijn geen tussenpersoon, maar ontwikkelingen een SharpSpring/WordPress-integratie hoogstpersoonlijk. Onze full-time ontwikkelaars ademen code en genieten van een gezonde uitdaging met een strakke deadline. Neem contact met ons op om jullie ideeën te bespreken. 

Over SharpSpring

Met SharpSpring automatiseer je de online marketing van jullie organisatie. Dit is tegelijkertijd een CRM, waarmee je inzicht krijgt in het aantal leads en hun positie in jullie funnel. Je beheert er socialmediakanalen mee en je kunt er zelfs landingspagina’s mee bouwen. Al met al een compleet pakket voor zowel MKB’ers als organisaties van enterprise-formaat. Prettig aan SharpSpring is dat deze software ook een Nederlandstalige versie heeft, in tegenstelling tot vele andere marketingtools. 

Benieuwd naar andere WordPress koppelingen? Hier vind je een overzicht.