Gebruiksvriendelijk en veelzijdig

TIME, Spotify, Vogue: dit is zomaar een greep uit de vele bedrijven en instellingen die hun website in WordPress hebben gebouwd. Dit content management systeem (CMS) is in de loop der jaren onophoudelijk gegroeid, met constante verbeteringen op alle vlakken. Die maken het mogelijk dat complexe websites feilloos blijven draaien en tegelijkertijd gemakkelijk te beheren zijn door verschillende medewerkers en teams. Onderstaande voordelen zijn de belangrijkste redenen voor organisaties om een WordPress-website te laten ontwikkelen.

WordPress voor grootzakelijk en overheid

De voordelen van WordPress-websites

Icon

Veilig

De actieve community van ontwikkelaars maakt regelmatig veiligheidsupdates beschikbaar.

Icon

Betrouwbaar

15 jaar aan constante verbeteringen heeft WordPress zeer stabiel en betrouwbaar gemaakt.

Icon

Gemakkelijk in gebruik

Het is eenvoudig om zelf aanpassingen te maken of iets nieuws te plaatsen.

Icon

Zoekmachinevriendelijk

WordPress is standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing.

Icon

Snel en kosteneffectief doorontwikkelen

Met 2manydots heb je een ervaren partner die snel de gewenste functionaliteit, plugin of koppeling ontwikkelt.

Icon

Volledig responsive

Jullie website past zich aan de schermgrootte van de bezoeker aan, waardoor deze altijd goed leesbaar is.

Icon

Open-source

Iedereen mag WordPress vrij gebruiken, aanpassen of verkopen – zonder licentiekosten.

Icon

Goed gedocumenteerd

WordPress.org, Google en YouTube stromen over van de WordPress-tutorials.

Icon

Leverancier-onafhankelijk

Met het universeel gebruikte WordPress zit je niet aan een internetbureau vast. Geen vendor lock-in voor gebruikers!

Icon

Modulair en uitbreidbaar

Er is veel functionaliteit standaard beschikbaar. In een handomdraai integreren we deze in jullie website.

Image

WordPress = Veilig

De fanatieke WordPress-community, bestaande uit programmeurs die gretig hun vaardigheden etaleren, speurt constant naar verbeterpunten en veiligheidsrisico’s. Met de updates die daaruit voortkomen blijft jullie site veilig en up-to-date. 2manydots verzorgt die installaties en verzekert jullie van een beveiligde site.

Image

WordPress = Betrouwbaar

WordPress is al 15 jaar aan een onstuitbare opmars bezig. Van blogsoftware is het uitgegroeid tot een krachtig CMS dat ook wordt gebruikt door multinationals en overheidsinstellingen. Inmiddels draait bijna 40% van alle websites op internet op WordPress. Met dit stabiele en betrouwbare CMS leg je een betrouwbare basis voor jullie online succes.

Image

WordPress = Gebruiksvriendelijk

In de back-end van WordPress wijzig je in een handomdraai een pagina, voeg je een menu-item toe of optimaliseer je een blogpost voor zoekmachines. Wijs rollen toe aan verschillende gebruikers, teams of vestigingen, waarmee ze elk hun eigen deel van de website beheren. Dankzij WordPress hoef je niet langer voor elk wissewasje jouw internetbureau in te schakelen.

Image

WordPress = Zoekmachinevriendelijk

WordPress-websites zijn technisch zo goed ontwikkeld, dat zoekmachines er dol op zijn. De onderliggende code laadt snel, waardoor deze sites in no-time op de schermen van de gebruikers staan. De hoge laadsnelheid geeft een positief signaal af aan webcrawlers van bijvoorbeeld Google en Bing. Combineer dit met content van hoge kwaliteit om een groeiend aantal organische bezoekers te trekken.

Image

WordPress = Voordeliger

2manydots werkt al jarenlang met WordPress. We hebben vele websites en plugins op maat gemaakt, waarmee we vrijwel alle vragen en uitdagingen al hebben gezien. Jouw voordeel? Dat we snel en budgetvriendelijk de gewenste oplossing bouwen. Geen enkele uitdaging staat ons ervaren en kundige team in de weg.

Image

WordPress = Responsive

Internet verplaatst zich steeds meer naar mobiele devices. Tablets en smartphones met allerlei schermformaten maken traditionele websites het leven zuur, maar WordPress is volledig responsive. Je hebt daarom niet langer een aparte website voor mobiele gebruikers nodig; WordPress herschikt de items op jouw pagina’s automatisch om de beste mobiele ervaring te bieden.

zo schrijf je een goede seo-proof tekst

WordPress = Open-source

WordPress is open source: een wereldwijde community van ontwikkelaars onderhoudt en ontwikkelt dit CMS. Hierdoor mag iedereen WordPress vrij gebruiken, aanpassen of verkopen – zonder licentiekosten. Dat maakt WordPress ook een geschikte oplossing voor bedrijven of initiatieven die klein willen beginnen om vervolgens op te schalen. Niet langer betalen jullie een ‘boete’ voor jullie succes.

Image

WordPress = Gedocumenteerd

Uitleg over de functionaliteiten van WordPress is in alle talen beschikbaar. Ook op YouTube vind je tal van tutorials die laten zien hoe je het meeste uit WordPress haalt. Maar eigenlijk heb je die niet nodig, want 2manydots geeft jullie praktische uitleg bij oplevering van de nieuwe website. Daarbij hoort natuurlijk ook een duidelijke handleiding als naslagwerk.

Image

WordPress = Van jullie

Ruim 60 miljoen websites wereldwijd vertrouwen op WordPress. Er zijn duizenden internetbureaus die met dit systeem werken. Overstappen van bureau is daarom altijd mogelijk, wat jullie de flexibiliteit biedt waar deze tijden om vragen. Dus hebben jullie al een WordPress-website maar zijn jullie niet tevreden over het design of de functionaliteiten? 2manydots kan het stokje vandaag nog overnemen.

Image

WordPress = Uitbreidbaar

Een WordPress-site is perfect voor een dynamische markt: je voegt eenvoudig pagina’s of modules toe. Bedrijven die in de coronacrisis hun manier van werken veranderden, konden in no-time een banner of pop-up op hun site zetten met informatie voor bezoekers. Opdrachtgevers kunnen altijd bij 2manydots aankloppen voor een tijdelijke of permanente aanpassing.

Waarom kiezen voor 2manydots?

Natuurlijk is een mooi design en een sterke beveiliging belangrijk, maar we verliezen het doel niet uit het oog: online resultaten behalen. Wij bouwen een maatwerk website voor jullie, naar wens meertalig en met API-koppelingen naar externe systemen. Een site die gebruiksvriendelijk is en precies doet wat jullie willen. Ook voor grootzakelijk en overheidsinstellingen bieden wij maatwerk-oplossingen.

Eerdere opdrachtgevers aan het woord

Zij gingen jullie voor

Neem contact op

Tot zo!