Image

Waarom 2manydots?

Wij geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Samen slimme dingen doen noemen we dat!

Samen

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat.

Slim

We luisteren aandachtig en praten in begrijpelijke taal. We hebben een pragmatische aanpak en leggen elke stap duidelijk uit. Tegelijkertijd dompelen we ons onder in jouw organisatie en markt, zodat we weten wat er speelt.

Continu

Meten is weten. In een continu proces van bouwen, meten en verbeteren hebben we de beste kans op online succes. Hiervoor staan de nieuwste tools tot onze beschikking.

Online

De kracht van online is niet te ontkennen. Dankzij onze focus op meetbaar resultaat halen jullie het meeste uit jullie marketingbudget.

Succes

Bij onze resultsmatter®-aanpak hoort een duidelijk plan dat jullie investering goed te verantwoorden maakt. Het doel? Online succes behalen op dat een langdurige samenwerking een no-brainer wordt.

Partner voor duurzame samenwerking en online succes

2manydots heeft een team van specialisten
Eén aanspreekpunt

Full-service internetbureau Tilburg

Voor middelgrote tot grote bedrijven zijn wij de full-service partner op het gebied van online marketing. 2manydots ontwerpt websites, ontwikkelt maatwerkoplossingen, stippelt je online strategie uit en zorgt ervoor dat jouw doelgroep jou feilloos vindt.

Image
WordPress specialist

Top #3 WordPress-bureau van Nederland

Een markt die constant in beweging is, vraagt om websites die flexibel zijn. Daarom zijn we ons in WordPress gaan specialiseren. Niet voor niets is WordPress het populairste website-platform ter wereld. Inmiddels durven we het met zekerheid te stellen: 2manydots behoort als full-service internet marketing bureau tot de Nederlandse top 3 van WordPress-bureaus.

Image
Altijd dichtbij

Landelijk actief

Wij van 2manydots combineren Tilburgse gezelligheid met een landelijke focus. Wij zijn dé online partner voor ambitieuze organisaties in de zuidelijke helft van Nederland: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Venlo, Maastricht…

Image
Sinds 2006

15 jaar ervaring

2manydots bouwt websites voor opdrachtgevers die variëren van grote MKB’ers tot lokale en landelijke (overheids)instellingen. Wij doen dat al sinds 2006 en dat maakt ons, in de wereld van online marketing, een veteranenclub. Een groep digitale huurlingen die doorgaan waar anderen door de mand vallen.

Team

 

Onze opdrachtgevers

2manydots is een full-service internetbureau in Tilburg en partner voor bedrijven en overheid die geloven in online. Samen werken we in een duurzame relatie aan online resultaat!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Full-service internetbureau Tilburg

Icon

Strategie en advies

Aan de basis van online succes staat een doordachte strategie en goed advies. Samen ontdekken we wat jullie doelgroep triggert en waar we deze het beste kunnen bereiken. Ook spelen we in op trends.

Icon

Webdesign en development

Leadgenererende of corporate websites, online campagnes, platformen of portals: geen uitdaging is ons te gek. We gaan samen aan de slag, op zoek naar de beste WordPress-oplossing voor jullie organisatie.

Icon

Analyse en optimalisatie

Conversies zijn belangrijk. Met oog voor jullie doelstellingen en de voorkeuren van jullie doelgroep werken we stap voor stap naar de perfecte website toe.

Icon

Promotie en activatie

Pakkende content. Effectieve funnels. Succesvolle Google Ads-advertenties en campagnes op social media. Wij creëren de mix die voor een constante stroom bezoekers zorgt.

Image
a 2MDi Group company

Strategen, designers, developers en marketeers

Onze aanpak werkt! Gespecialiseerde partners waarmee het prettig samenwerken is, hebben zich bij ons netwerk verenigd. Met verschillende strategen, designers, developers en marketeers houden wij ons gehele dienstenaanbod in-house. Dat verbetert de communicatie en verkort de deadlines.

Samen sterker

2manydots is partner van toonaangevende bedrijven en organisaties uit de industrie.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Toe aan een nieuwe website?

Wij weten als geen ander dat een complete briefing essentieel is voor een nieuwe, geoptimaliseerde website. Met onze gratis website briefing checklist weet je precies welke onderdelen in zo’n briefing horen.

Photo