2manydots, jouw internetmarketingbureau

Internetmarketingbureau voor strategie, webdesign en open source techniek. Vanuit Tilburg en Odessa ontwikkelen wij sinds 2006 professionele WordPress websites voor MKB bedrijven en organisaties.

Perfectionistisch, betrokken en eigenwijs

Sinds 2006 werken wij met een vast, multidisciplinair team van 10 personen aan de meest uiteenlopende projecten. Bij internetmarketingbureau 2manydots zijn door onze bewezen werkwijze de lijntjes kort en schakelen we snel. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals binnen hun vakgebied met jarenlange ervaring.

Rock solid WordPress websites

Al ruim 10 jaar werken wij samen met toonaangevende bedrijven, organisaties en partners aan de allerbeste online ervaringen. Ontdek hoe wij dat doen.

“Een duidelijke strategie, sterk ontwerp en zoekmachine vriendelijke techniek vormen de roze draad door ons werk.”

Meet the team

Ons team is zo divers als de websites die wij opleveren. Terwijl Kylie tot in de puntjes jouw project plant, zorgt Job voor een origineel en gebruikersvriendelijk ontwerp dat perfect bij jullie organisatie en bedrijfsvoering past. Al onze individuele specialiteiten versterken elkaar. Ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Focus op jouw business

Wij zijn ervaren marketeers die werken voor jouw klanten. Vaak kiezen we daarom wat voor hun het beste is. We bedenken niet alleen iets moois of iets heel technisch, maar doordachte websites die scoren.

WordPress professionals

Wij zijn WordPress ontwikkelaars in hart en nieren. Standaard thema’s en plugins komen er bij ons niet in. Slimme beheeromgeving : veilig, snel en direct ontwikkeld op de WordPress core.

Partners

Wie wil schitteren in zijn vak, moet volgens ons een specialisme kiezen waarin hij zich helemaal kan verliezen. Wij kozen voor WordPress websites als professie en blinken daarin uit. We verzamelden partners om ons heen die ons werk versterken op ieder hun eigen manier.

Internetmarketingbureau voor jouw slimme WordPress website

Werken bij 2manydots?

Creatieve genieën, WordPress koningen, HTML5 en CSS3 wizkids, eindbazen met SEO skills overtuig ons en ga snel zitten. Als snelgroeiend internetbureau zijn wij altijd op zoek naar de beste mensen. Bekijk de vacatures en laat ons weten welk gereedschap jouw voorkeur heeft.