Website laten maken
Haal ervaring in huis

Ervaren SEO specialist inhuren
voor betere resultaten in Google

Ben jij op zoek naar een SEO specialist die de zichtbaarheid van jouw website naar een hoger niveau tilt? Schakel het SEO team van 2manydots in. Met een SEO specialist, online marketeer, projectmanager en content creator beschikken we over een veelzijdig team die alle aspecten van zoekmachine optimalisatie kan aanpakken. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Wat kunnen onze specialisten jou bieden?

Jouw virtuele vastgoed

Het internet is als een enorme stad, met elke website als een stukje virtueel vastgoed. Net als bij echt vastgoed, hangt de waarde van je virtuele vastgoed af van de locatie. Wanneer iemand een zoekopdracht in Google invoert, dan wil je dat jouw website op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnt. Om dit te bereiken, moet je website geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. En dat is waar een SEO expert van pas komt. Wij zorgen ervoor dat jouw website opvalt tussen de talloze andere websites op het internet, zodat meer mensen jouw website vinden en bezoeken.

stappenplan

Data analyses en vooronderzoeken

Voordat we aan een SEO campagne beginnen, voeren we uitgebreide data-analyses en vooronderzoeken uit. We gebruiken tools zoals Google Search Console en Screaming Frog om inzicht te krijgen in je huidige SEO-status, de prestaties van je website en de mogelijkheden voor verbetering. We onderzoeken ook je concurrenten en de markttrends om een strategie te ontwikkelen die jou een voorsprong geeft. Met deze informatie kunnen we een effectieve en op maat gemaakte SEO-strategie opstellen.

Copywriting

Eén van de belangrijkste aspecten van SEO is content. Google houdt van relevante en kwalitatieve content. Daarom hebben we bij 2manydots een ervaren copywriter die gespecialiseerd is in het schrijven van content die zowel voor mensen als voor zoekmachines aantrekkelijk is. Onze copywriter weet hoe je de aandacht van je publiek moet trekken en vasthouden, terwijl de zoekmachines krijgen wat ze willen. Dit betekent dat je content niet alleen boeiend en waardevol is, maar ook geoptimaliseerd is voor de belangrijkste zoekwoorden.

Kwalitatieve content

Maar het creëren van content gaat niet alleen om het schrijven van tekst. Het gaat erom kwalitatieve content te maken die relevant is voor je doelgroep en voldoet aan de richtlijnen van Google. Dit betekent dat de content goed gestructureerd moet zijn, de juiste zoekwoorden moet bevatten, een heldere meta omschrijving en een positieve gebruikerservaring moet bieden. Bij 2manydots weten we hoe we dit soort content moeten maken. We zorgen ervoor dat elke pagina op je website waardevol en relevant is voor je bezoekers en de zoekmachines.

Linkbuilding

Een andere cruciale factor voor een succesvolle SEO strategie is linkbuilding. Het krijgen van kwalitatieve backlinks van gerenommeerde websites is een teken voor Google dat je website betrouwbaar en waardevol is. Maar linkbuilding is een tijdrovende en complexe taak die veel expertise vereist. Daarom hebben we bij 2manydots een team van linkbuilding experts die weten hoe ze een effectieve linkbuilding strategie moeten opzetten en uitvoeren. Ze zorgen ervoor dat je website kwalitatieve links krijgt die je SEO een boost geven.

Hogere rankings in Google

Het ultieme doel van elke goede SEO specialist is natuurlijk om hogere organische zoekresultaten in Google te bereiken. Bij 2manydots maken we gebruik van beproefde SEO technieken en -strategieën om je website te helpen stijgen in de zoekresultaten van Google. Maar we gaan niet voor snelle successen die geen langdurig resultaat opleveren. We focussen ons op duurzame SEO strategieën die ervoor zorgen dat je website op de lange termijn blijft presteren en een stabiele organische vindbaarheid oplevert.

Resultsmatter

Wanneer je alle bovenstaande oplossingen bij elkaar voegt, krijg je Resultsmatter. Met dit traject, ontworpen door 2manydots, haal je jouw ideale marketing collega binnenboord. Van search engine optimization tot zoekonderzoeken en linkbuilding. Onze SEO specialisten, hieronder geïntroduceerd, zorgen voor kwalitatieve content en organisch verkeer.

Gijs Copywriter

Meet Gijs, onze veelzijdige tekstschrijver. Met zijn creatieve pen schrijft hij teksten vanuit allerlei invalshoeken. En dat niet alleen, Gijs zorgt er ook voor dat deze SEO-vriendelijk zijn, zodat ze bijdragen aan een betere ranking in Google. Geen onderwerp is te complex voor Gijs, juist bij een uitdaging gedijt hij het best.

Anouk Projectmanager

Meet Anouk, onze Resultsmatter projectmanager. Zij is de schakel tussen jouw organisatie en ons team en vertaalt jouw wensen achter de schermen naar onze specialisten. Anouk is een multitasking-ster en maakt graag tijd voor je vrij. Haar expertise ligt in SEO-trajecten en ze weet alle kneepjes van het vak. Met Anouk aan boord ben je verzekerd van een soepel verloop van jouw project!

Tijn Online Marketeer

Meet Tijn, onze vliegende keep en online marketeer. Tijn helpt bij alles en denkt graag mee met klanten om de beste resultaten te behalen. Zijn focus ligt vooral op de SEO tak, waar hij zijn expertise en ervaring inzet om onze klanten te laten groeien. Met Tijn aan jouw zijde ben je verzekerd van een geweldige samenwerking en een online aanwezigheid die de concurrentie verslaat!

Eline SEO specialist

Meet Eline, onze vrolijke SEO specialist. Zij verheft zoekmachine optimalisatie tot een ware sport en vindt het heerlijk om teksten te finetunen, linkprofielen op te bouwen en long-tail keywords te vinden. Met haar glimlach op haar gezicht presenteert ze trots de resultaten van haar werk.

350+ klanten

Deze klanten hielpen wij al successen behalen

Wat is een SEO specialist

Een SEO specialist is een professional die technieken toepast om de vindbaarheid van je website in de zoekmachines, met name Google, te verbeteren. Deze specialist begrijpt hoe Google werkt, welke factoren bijdragen aan de ranking van een website, en hoe je deze factoren kunt optimaliseren om de zichtbaarheid van je website te verhogen. Dit gaat verder dan alleen het inzetten van de juiste zoekwoorden. Het gaat ook om het optimaliseren van de technische aspecten van je site, het creëren van relevante en kwalitatieve content en het opbouwen van een sterk linkprofiel. Dat doet een SEO specialist allemaal op een organische manier.

goede-seo-specialist

Wat kost het inschakelen van een bureau?

Onze actieve ondersteuning is een Marketing-as-a-Service abonnement dat je per maand betaalt. Er zijn verschillende traject-opties met een vanaf prijs van € 500 per advies.

€ 500 /eenmalig
Lite Onderzoek en advies
 • UX en UI verbeterpunten
 • Technische SEO scan
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Content optimalisatie
 • Datacollectie
€ 2500 /eenmalig
€ 1000 /maand
Basis Meer online zichtbaarheid
 • Vooronderzoek (0-meting, technische audit & zoekwoordenonderzoek)
 • Technische SEO optimalisaties (2 uur)
 • Content creatie - 1000 woorden (+-1 pagina)
 • Content optimalisatie
 • Linkanalyse
 • Conversieoptimalisatie
 • Datacollectie en tracking (1 uur)
 • Real-time Google Looker studio dashboard
 • Maandelijkse meeting
Populair
€ 2500 /eenmalig
€ 2000 /maand
Standaard Meer online zichtbaarheid én autoriteit
 • Vooronderzoek (0-meting, technische audit & zoekwoordenonderzoek)
 • Technische SEO optimalisaties (4 uur)
 • Content creatie - 2000 woorden (+-2 pagina's)
 • Content optimalisatie
 • Linkanalyse
 • Linkbuilding (3 uur & 150€)
 • Conversieoptimalisatie
 • Datacollectie en tracking (2 uur)
 • Real-time Google Looker studio dashboard
 • Maandelijkse meeting
€ 2500 /eenmalig
€ 3250 /maand
Uitgebreid Meer online zichtbaarheid, autoriteit én conversies
 • Vooronderzoek (0-meting, technische audit, zoekwoordenonderzoek & uitgebreide concurrentieanalyse)
 • Technische SEO optimalisaties (4 uur)
 • Content creatie - 3000 woorden (+-3 pagina's)
 • Content optimalisatie
 • Linkanalyse
 • Linkbuilding (3 uur & 300€)
 • Conversieoptimalisatie
 • Datacollectie en tracking (2 uur)
 • Real-time Google Looker studio dashboard
 • Twee wekelijkse meeting

Hoe lang duurt het
voordat je resultaten ziet?

SEO is een langetermijnproces waarvan de resultaten niet onmiddellijk zichtbaar zijn. De eerste drie maanden worden meestal besteed aan technische SEO-optimalisaties, zoals het verbeteren van de laadtijd van pagina’s, de URL-structuur en meta-omschrijvingen. In deze fase wordt ook een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, wat de basis legt voor de juiste SEO-strategie.

De tweede en derde maand richten zich op content optimalisaties, zoals het schrijven van SEO-teksten en het optimaliseren van bestaande pagina’s. Na 3 tot 6 maanden beginnen de eerste resultaten van deze inspanningen zichtbaar te worden, mede dankzij linkbuilding activiteiten. Deze resultaten kunnen variëren afhankelijk van vele factoren.

Na 6 tot 12 maanden is een aanzienlijke verbetering in SEO-resultaten te zien, zoals hogere zoekmachine rankings, meer organisch verkeer, hogere conversieratio’s en meer terugkerende bezoekers. SEO dient daarom gezien te worden als een langetermijninvestering

Lees meer

Onze tools die jou laten groeien

Voor MKB en grootzakelijk

Wij zijn ervan overtuigd dat een constante cyclus van opbouw, meting en verbetering de optimale route naar online succes biedt. Samen vergroten we onze kennis en versnellen we het bereiken van doelen. Van middelgrote productiebedrijven tot beursgenoteerde ondernemingen, versla je concurrenten door volledig in te zetten op online aanwezigheid. Genereer voortdurend meer leads voor een verhoogde omzet.

Van gezondheidszorginstellingen tot ministeries, we creëren geavanceerde websites die eenvoudig te beheren en toegankelijk zijn voor iedereen. De verzamelde data helpt ons om te leren en doorlopend te verbeteren.

medior-seo-specialist
gestructureerde-werkwijze

Doe de checklist!

Wil je zelf aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie (SEO) of search engine advertising (SEA)? Dan hebben wij een checklist voor je gemaakt. Deze checklist bevat onderdelen die belangrijk zijn voor jouw zoekmachine optimalisatie en daar moet je absoluut rekening mee houden. Via deze link kun je de checklist downloaden. Let op: SEO is een complex en uitgebreid begrip. Schroom daarom niet om de hulp van SEO specialisten in te schakelen.

Vanuit Tilburg, voor de rest van Nederland

Al sinds 2006 bouwen wij websites voor een groot aantal opdrachtgevers. Inmiddels is onze SEO-dienstverlening sterk gegroeid en ook hier helpen we veel opdrachtgevers met het behalen van mooie, organische resultaten. Dat doen we allemaal vanuit ons duurzame kantoor in Tilburg. Kom gerust een keer langs, de koffie staat altijd voor je klaar.

Wil jij een SEO specialist inhuren?

Wil jij de online zichtbaarheid van jouw website een impuls geven? Schakel een SEO specialist in. SEO is een uitgebreid begrip met veel, soms complexe, handelingen. Een SEO specialist weet als geen ander welke regels een zoekmachine gebruikt om website hoger in Google te tonen. Daarom raden wij aan om het werk uit handen te geven, zodat jij je kan focussen op jouw specialiteiten. Haal de ideale marketing collega in huis

Anouk
Onderhoudt 23 trajecten
Weet hoe jouw pagina op #1 komt te staan