Recruitment

Of je nu een overheidsinstantie of een bedrijf vertegenwoordigt, je succes staat of valt met je medewerkers. Maar hoe trek je de beste combinatie van talent en ervaring aan? En, net zo belangrijk, hoe voorkom je dat de concurrentie jouw huidige medewerkers wegkaapt?

Sinds 2006 Resultaatgerichte aanpak 500+ WordPress websites

Employer branding

Employer branding is erop gericht om onweerstaanbaar te worden voor (potentiële) medewerkers. Het is de verzamelnaam van acties die ertoe leiden dat je de juiste medewerkers aantrekt en behoudt.

Employer branding is méér dan alleen een werken bij-site bouwen of actief zijn op social media. Het begint met het neerzetten van een authentiek verhaal: wat maakt jou als werkgever zo bijzonder? Op basis van je budget kies je vervolgens de beste middelen om deze boodschap uit te dragen.

Stap voor stap onweerstaanbaar worden

Je bedrijfsdoelstellingen halen is lastig wanneer je organisatie een groot verloop kent. Daarnaast betekent de krapte op de arbeidsmarkt dat je extra je best moet doen om de juiste kandidaten te vinden. Employer branding biedt uitkomst.

2manydots is bij het hele online wervingsproces jouw partner. Samen optimaliseren we de beeldvorming, om vervolgens naar buiten te treden met jullie unieke verhaal. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Jouw eigen werken bij-website
  • Vacatures direct online via eigen kanalen
  • Activering doelgroep via internet
  • Zichtbaarheid op social media
  • Online advertenties

Online succes, ook als recruiter

Kandidaten die niet volledig aan je functie-eisen voldoen vragen om een langere inwerkperiode, extra cursussen en een dosis geduld. En dan nóg bestaat het risico dat ze niet het gewenste niveau behalen.

De beste medewerkers behouden én binnenhalen vraagt om een doordacht plan met een strakke uitvoering. 2manydots heeft alles in huis voor online succes, of het nu om verkoop, naamsbekendheid of recruitment gaat. Samen met jou ontwikkelen we de strategie waardoor een stabiele stroom van de juiste kandidaten ontstaat.

Wordt recruitment jouw motor voor online succes?