Website laten maken
Webdesign WordPress

Webdesign WordPress 2manydots
ontwerpt websites die converteren

Custom designs vanuit hartje Tilburg

Is jullie bedrijf gevestigd in de regio Tilburg, dan is het logisch dat je voor een nieuwe website eerst zoekt naar een webdesign bureau in Tilburg. Want met een lokale partij is het wel zo prettig schakelen.

2manydots is een ervaren webdesign bureau uit Tilburg. Wij zijn in het hartje van deze Brabantse stad gevestigd. Met een groep van zo’n 14 specialisten uit Tilburg en omgeving werken wij dagelijks aan het genereren van meer conversies voor onze opdrachtgevers.

Een website speciaal voor jullie ontworpen

Al vroeg zagen wij dat WordPress de toekomst had. Dit CMS maakt het makkelijk voor jullie om de nieuwe website te beheren, terwijl zoekmachines als Google ook gek zijn op WordPress-sites. Qua design kunnen we alle kanten uit, want wij installeren geen standaard templates. Wij geloven dat iedere organisatie uniek is en daar hoort steeds weer een nieuw, maatwerk ontwerp bij. Ons team brengt ervaren en getalenteerde developers, webdesigners en marketeers samen, die er een kick van krijgen om succesvolle websites te bouwen met de nieuwste technieken. En dat werkt prettig samen!

Webdesign doorontwikkelen voor maximaal resultaat

Uit de website-briefing die je ons stuurt, komt een ontwerpvoorstel. Samen passen we dat aan totdat we helemaal tevreden zijn over het ontwerp. Maar hoe de uiteindelijke bezoeker op dit ontwerp reageert, weten we pas echt als we ‘live’ gaan. Na livegang begint het echte werk pas: door alles te meten en kleine veranderingen te testen, bereiken we de perfecte balans tussen visuele schoonheid en maximale conversie.

Wat past bij jou?

Zó vind je het beste internetbureau

Hoe ervaren is het webdesign bureau?

Tilburg kent vele webdesigners, maar welke hebben een lange staat van dienst? Jarenlange ervaring levert een partner op die meedenkt, die kostbare fouten voorkomt en jouw project binnen de deadline afrondt. 2manydots is ruim 17 jaar actief – dat betekent dat wij vanaf het eerste moment zo’n beetje ‘erbij’ waren!

Check of het dienstaanbod aansluit bij jullie behoeften

Hebben jullie alleen een website nodig of vraagt jullie project om een full-service aanpak? 2manydots behoort tot de meest professionele bureaus voor middelgrote bedrijven die meerdere disciplines onder één dak bieden: strategie, webdesign, web development en online marketing.

Heeft deze webdesigner vergelijkbare projecten afgerond?

Je wilt er zeker van zijn dat de webbouwer een project van een dergelijke scope aankan. Je ziet het door de cases van eerdere opdrachtgevers te bekijken. 2manydots heeft ervaring met (middel)grote organisaties: zowel bedrijven als lokale- en Rijksoverheidsinstellingen.

Biedt het internetbureau een doorontwikkeling traject

Er zijn veel internetbureaus die aan de lopende band websites voor opdrachtgevers bouwen. Hun verdienmodel is gebaseerd op het compleet loslaten van een project zodra het af is. 2manydots werkt anders: wij bieden niet alleen onderhoud, maar naar keuze ook een doorontwikkelingstraject. Want door te testen, te meten en te optimaliseren behaal je pas écht winst.

Stuur een website-briefing om kennis te maken

Heb je de bovenstaande stappen doorlopen en zijn de voortekenen gunstig, dan is het tijd om een website-briefing te sturen. Daarin vertel je wat jouw wensen zijn, welk budget er is en aan welke deadline(s) je denkt.

Converterend webdesign Tilburg

Als ondernemer wil je méér dan een digitaal visitekaartje. Je wilt met jouw nieuwe site vindbaar worden voor je doelgroep, een streepje voor hebben op je concurrenten, en van bezoekers uiteindelijk klanten maken. In vakjargon noemen we dat converteren.

2manydots weet alles van converteren. We bouwen niet alleen websites die er op elk apparaat goed uitzien, maar die vooral gebruiksvriendelijk zijn. Zowel voor jullie bezoekers als voor wie de content op de site zet. Sites die informeren, entertainen en uiteindelijk converteren.

Onze werkwijze

Ook al zijn we gevestigd in Tilburg, we staan uiteraard ook klaar voor webdesign in Breda, webdesign in Eindhoven of in andere steden in Nederland. 2manydots begon ruim 17 jaar geleden als webdesign bedrijf in Tilburg. In deze begindagen klopten vooral opdrachtgevers uit de stad bij ons aan. Maar naarmate onze ervaring en reputatie groeide, wisten bedrijven en instellingen uit de omliggende plaatsen ons te vinden. Stukje bij beetje groeide ons werkgebied en inmiddels zijn wij óók een begrip als webbureau in Eindhoven geworden. We zijn in heel Brabant en ver daarbuiten actief voor middelgrote bedrijven met ambitieuze doelstellingen. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

goed vindbaar

Altijd maatwerk

Als bedrijf heb je unieke normen en waarden die je graag laat terugkeren met behulp van een responsive webdesign. Geen website is dan ook hetzelfde. Jouw wensen en behoeften voert onze webdesigner nauwkeurig door, waardoor jouw ontwerp écht maatwerk is. Bij 2manydots ben je verzekerd van een uniek webdesign en maatwerk website.

Conversiegericht

Een website moet er natuurlijk goed uitzien, maar het echte doel van een goede website is converteren. Met jouw website wil je bestellingen, clicks en potentiële klanten binnenhalen; een conversiegerichte en succesvolle website is dan ook een must. Onze webdesigners hebben jarenlange ervaring met converterende website en voeren dit dan ook door in het webdesign.

Responsive designs

Responsive webdesign is essentieel omdat het zorgt voor een optimale kijkervaring voor gebruikers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Werk je op een desktop, tablet of smartphone? Een responsieve website past zich aan de schermgrootte en -resolutie aan. Dit leidt tot een verbeterde gebruikerservaring op mobiele apparaten, omdat gebruikers niet hoeven te zoomen of te scrollen om content goed te kunnen bekijken. Daarnaast verbetert het ook de vindbaarheid in zoekmachines, aangezien deze voorrang geven aan websites die mobielvriendelijk zijn.

Makkelijk te beheren

Een website die makkelijk in beheer is, zorgt voor efficiëntie en flexibiliteit. Wanneer websitebeheerders zonder veel moeite content kunnen bijwerken, toevoegen of verwijderen, blijft de site actueel en relevant voor bezoekers. Het snel kunnen inspelen op veranderingen, zoals markttrends of feedback van gebruikers, geeft bedrijven een concurrentievoordeel.

Aandacht voor user experience (UX)

Een goed webdesign met aandacht voor user experience (UX) is cruciaal omdat het centraal stelt hoe een bezoeker de website ervaart. Een positieve UX zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos de gewenste informatie kunnen vinden, wat leidt tot grotere tevredenheid en betrokkenheid. Wanneer een website intuïtief en gebruiksvriendelijk is, neemt de kans toe dat bezoekers terugkeren, wat van groot belang is voor het behoud van klanten en het genereren van conversies. Bovendien versterkt een goede UX de geloofwaardigheid en het professionele imago van een merk of organisatie.

Digitale toegankelijkheid

Digitale toegankelijkheid groeit in belang, en dat is positief nieuws. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedereen je website kan lezen en begrijpen. Om dit voor alle Nederlanders toegankelijk te maken, worden de eisen voor digitale toegankelijkheid steeds strenger. Tijdens het designen houden we daarom ook veel reden met de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Meer over digitale toegankelijkheid lees je hier.

Webdesign WordPress bureau inschakelen?

Is 2manydots het webdesign bureau in Tilburg dat je zoekt? Maak kennis met ons team van enthousiaste specialisten of bekijk ons brede aanbod aan interessante checklists, whitepapers en trendrapporten in onze downloads-omgeving.

Weet hoe jouw pagina op #1 komt te staan
Onderhoudt 23 trajecten
Anouk