Website laten maken
Overzicht
Geschreven door Finn Ruijter, 09 juli 2020

WordPress–Bullhorn koppeling (API of plugin) maken doe je zó:

Talent vinden, selecteren en binden: daar helpt recruitment-software Bullhorn, voorheen Connexys, bij. De Bullhorn koppeling met WordPress verbetert de kandidaatervaring en bespaart jullie tijd.

Waarom Bullhorn met WordPress integreren?

De Application Programming Interface (API) van Bullhorn maakt het mogelijk om een maatwerk koppeling met WordPress te bouwen. Op die manier is gegevensuitwisseling tussen jullie recruitment-software en jullie website mogelijk. 

Bullhorn koppeling voor WordPress in de praktijk

Stel: er komt een vacature vrij in jullie organisatie. Nadat je deze hebt ingevoerd in Bullhorn, klik je op ‘bewaren’ en hij staat onmiddellijk op jullie werken bij-website. Dat voorkomt heel wat kopieer-en-plakwerk, en scheelt jullie tijd.

Een kandidaat die zich had ingeschreven voor jullie job alert krijgt hier een geautomatiseerde e-mail over en besluit te gaan kijken. Zij is geïnteresseerd in deze vacature en klikt op de solliciteerknop. De gegevens die ze invult worden meteen in Bullhorn gezet, inclusief de CV die zij uploadt.

Zelf doen of uitbesteden?

Er bestaat wel een WordPress-plugin van Bullhorn, maar deze is Engelstalig en beperkt in functionaliteiten: je kunt er alleen vacatures mee tonen. Ook krijgt deze plugin te weinig updates om 100% zeker te kunnen zijn van de veiligheid voor gebruikers. Wie écht het meeste uit de combinatie van Bullhorn en WordPress wil halen, bouwt een integratie op maat. Dat is mogelijk dankzij de Bullhorn API.

Een API-koppeling tussen Bullhorn en WordPress maken, vraagt om serieus programmeerwerk. Er is geen betere partij dan 2manydots om die werkzaamheden aan uit te besteden. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van maatwerk koppelingen, o.a. tussen Bullhorn en WordPress. Ons in-house team garandeert een snelle en correcte oplevering.

Waarom kiezen voor 2manydots?

Elke site die persoonlijke gegevens van gebruikers verzamelt, dient zich aan de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te houden. Deze stellen jullie verplicht om de gegevens van bijvoorbeeld kandidaten versleuteld te versturen en beveiligd te bewaren. 2manydots is goed bekend met de AVG en gaat nét een stapje verder dan de richtlijnen vereisen. Zo voorkomen jullie boetes en, belangrijker nog, zijn jullie kandidaten van maximale privacy verzekerd..

Over Bullhorn

De Nederlandse recruitmentsoftware Connexys werd in 2017 gekocht door –en samengesmolten met– Bullhorn. Met Bullhorn, dat is gebouwd op het krachtige platform van Salesforce, heb je volledige controle over het recruitmentproces, van vacature tot arbeidsovereenkomst. 

Benieuwd naar andere WordPress koppelingen? Hier vind je een overzicht.

Koppeling nodig?

Als technische WordPress club zijn we niet bang voor een uitdaging. We kijken graag met de mee naar het mogelijk maken van koppeling in jullie website.

Call to action foto van gwen