Leadgeneratie

Leads op een presenteerblaadje aangereikt krijgen: wie wil dat niet? Onze unieke resultsmatter®-aanpak maakt korte metten met inefficiënte, traditionele vormen van acquisitie. We zetten effectieve marketingstrategieën in om potentiële klanten te trekken en maken vervolgens een verpletterende eerste indruk. En dan zit een contactmoment in een klein hoekje.

Effectieve funnels Lead nurturing Meetbare resultaten

Waarom leadgeneratie om een nieuwe aanpak vraagt

Het koopproces van consumenten is veranderd. Ze zijn beter geïnformeerd, zijn mondig op social media, vergelijken hun opties en kiezen voor het meest complete totaalpakket. Dat betekent dat het jullie, als organisatie, het óók anders aan moeten pakken. Gelukkig ligt hier een mooie kans, want nog te weinig bedrijven werken een degelijke leadgeneratie-strategie uit. En wanneer ze die eenmaal hebben, schort het vaak aan de uitvoering ervan.

Wij genereren leads uit website e-mail social media en ads

Lead nurturing vraagt om een funnel

Niet iedere bezoeker bevindt zich in dezelfde fase van het aankoopproces. Een succesvolle funnel houdt daar rekening mee en past de boodschap aan de bezoeker aan. Maar daar blijft het niet bij; de site dient bezoekers ook aan te moedigen om dieper de funnel in te gaan. De subtiele aanpak die het ‘opwarmen’ van leads tot kunst verheft, heet lead nurturing.

Lead nurturing funnel om leads te genereren

Waarom je leadgeneratie uit zou moeten besteden

Schoenmaker, blijf bij je leest. Iedere ondernemer kent dit spreekwoord en weet dat zijn succes het grootst is bij een focus op de core business. En laat onze ‘leest’ nou juist het genereren van leads zijn. Door aan ons uit te besteden verwatert jouw focus niet en haal je meer leads binnen dan ooit.

Leads aantrekken voor conversie van website bezoekers

Hoe wij leads genereren

Bij 2manydots geen set-and-forget campagnes, maar een doorlopend proces van meten en aanpassen, waarin onze ervaring en jullie marktkennis hand in hand gaan. Dankzij deze unieke resultsmatter®-aanpak onderscheppen we potentiële klanten in elke fase van hun koopproces, waarna we hen bijna ongemerkt naar een conversie leiden. Inderdaad: lead nurturing.

see think do care model voor conversie en lead generatie

Waarom voor 2manydots kiezen?

2manydots bestaat uit een gevarieerd team van slimme, ondernemende experts. We hebben niet alleen de gereedschappen, maar weten ook hoe we ze moeten gebruiken. En met diverse grote opdrachtgevers onder de riem, zijn wij het A-team dat jij zoekt.

Nog meer redenen nodig?

  • Meetbare resultaten
  • Eén contactpersoon
  • No-nonsense uitleg
  • Intensieve samenwerking
  • Periodieke rapportages
  • Goed te verantwoorden investering

Wordt leadgeneratie jouw motor voor online succes?