Leadgeneratie

Leads op een presenteerblaadje aangereikt krijgen: wie wil dat niet? Onze unieke resultsmatter®-aanpak maakt korte metten met inefficiënte, traditionele vormen van acquisitie. We zetten effectieve marketingstrategieën in om potentiële klanten te trekken en maken vervolgens een verpletterende eerste indruk. En dan zit een contactmoment in een klein hoekje.

Effectieve funnels Lead nurturing Meetbare resultaten

Lead nurturing

De ene bezoeker is de andere niet. Dat mensen jou hun e-mailadressen geven is natuurlijk al heel wat. Maar uiteindelijk wil je de zogeheten Sales Qualified Leads (SQL): mensen of bedrijven die klaar zijn om contact op te nemen. Je hoeft deze leads er alleen nog maar van te overtuigen dat jouw organisatie de oplossing voor hun probleem heeft.

Onze werkwijze is erop gericht om SQL’s in een vroeg stadium online te identificeren. Maar dat is niet het enige. De website die we voor je bouwen krijgt een geraffineerde funnel die koude leads ‘opwarmt’ totdat ze het SQL-niveau bereiken. In elke fase van de klantreis communiceert jouw website de juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste persoon.

“Gemiddeld is 50% van de online leads niet klaar om te kopen.” Marketo

Effectieve leadgeneratie funnel

✔ Kwalitatieve bezoekers trekken
✔ Koude leads tot SQL’s opwarmen
✔ Van klanten ambassadeurs maken

Meetbaar rendement

In theorie zorgen meer leads voor betere resultaten: denk aan betere verkoopcijfers en meer naamsbekendheid. De praktijk is echter waar het jou –en ons– om draait. Daarom meten en tweaken we constant om optimaal resultaat te behalen. Zo is je investering niet alleen uitstekend te verantwoorden, maar vraag je je af waarom je 2manydots niet eerder tegenkwam.

Hoeveel extra leads kunnen wij voor jullie scoren?

Plan een 20-minuten call in

Bel mij