Werken bij 2manydots

Creatieve genieën, WordPress koningen, UX guru’s, marketingbazinnen met mad skills overtuig ons en ga snel zitten. Als snelgroeiend internetmarketingbureau zijn wij altijd op zoek naar de beste mensen.

Teamuitjes en Incentive reis Kantoor nabij Centraal Station Opleidings- en groeimogelijkheden
Job, webdesigner
Wij zijn een leuk en jong team waar ik alle vrijheid krijg om mijn creativiteit zijn gang te laten gaan Job, webdesigner bij 2manydots

Over ons

Een internetmarketingbureau met stevige naamsbekendheid in Tilburg en landelijk grote opdrachtgevers. Een van de top 3 gespecialiseerde WordPress bureaus van Nederland. We hebben een bewezen aanpak voor meer online succes. We zoeken opdrachtgevers met een langetermijnvisie die geloven in de kracht van online. Bedrijven die begrijpen dat de oplevering van een website het begin is van een intensieve samenwerking. We gaan er als bureau voor om het onderste uit de kan te halen. Dat zoeken we ook in onze medewerkers!

Onze opdrachtgevers stellen ons in staat om jou voldoende uit te dagen: geen klus is hetzelfde. We zijn een kleine organisatie met een hoge onderlinge betrokkenheid. Er wordt serieus gewerkt maar er is op zijn tijd zeker tijd voor plezier. Geregeld organiseren we diverse activiteiten en jaarlijks is er kans op een incentive reis met het bedrijf.

Werken, leren en plezier maken gaan hand in hand Edwin, financieel directeur bij 2manydots
Na een training 'effectief communiceren' voelde ik me zelfverzekerd in het contact met opdrachtgevers Kylie, projectmanager bij 2manydots

Wij zijn op zoek naar jou

Vacatures en stages

Vacature: Supportmedewerker (32/40u)

Inleiding
Jij werkt al een aantal jaar aan tal van online projectjes. Het internet is jouw speeltuin. Voor onze vacature voor supportmedewerker hoef je geen programmeerskills te hebben, maar verwachten wij wel dat je WordPress/HTML/CSS/JS begrijpt. Heeft WordPress geen geheimen voor jou en heb je people skills? Solliciteer dan vandaag nog.

Dit ga je doen
Werken bij 2manydots doe je vanuit ons kantoor dat hartje Tilburg ligt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en je collega’s. Je neemt de telefoon op en beheert de zogeheten fix list. Je stuurt het remote development team aan in het Engels. You solve problems with passion and understanding!

Over jou
Jij bent;

  • Verantwoordelijk
  • Klantgericht
  • Communicatief sterk
  • Oplossingsgericht
  • Praktisch ingesteld

Functie eisen
Jij hebt;

  • Basiskennis van WordPress en andere veel gebruikte webtechnieken
  • Engels goed onder de knie
  • 32-40 uur per week tijd
  • Een MBO diploma

Interesse? Solliciteer direct onderaan deze pagina!

Stage: Marketing & Communicatie

Interesse? Solliciteer direct onderaan deze pagina!

Solliciteer directGa jij de uitdaging aan en wil je solliciteren?

Stuur een e-mail naar werkenbij@2manydots.nl.
Acquisitie wordt niet gewaardeerd!