Werken bij 2manydots

Gemotiveerde mensen op de juiste plek: dat is het geheim van ons succes. En omdat deze aanpak zo goed werkt, blijven we maar groeien. Als bedrijf, maar ook als individuën. Daarom versterken we ons team graag met creatieve en ondernemende collega’s. Groei je met ons mee?

Teamuitjes en incentivereis Kantoor nabij CS Tilburg Opleidings- en groeimogelijkheden

Over ons

2manydots is een internetmarketingbureau in Tilburg met een stevige naamsbekendheid en landelijk grote opdrachtgevers. Wij acteren in de top van gespecialiseerde WordPress-bureaus in Nederland. We hebben een bewezen aanpak voor meer online succes. We zoeken opdrachtgevers met een langetermijnvisie die geloven in de kracht van online. Bedrijven die begrijpen dat de oplevering van een website het begin is van een intensieve samenwerking. We gaan er als bureau voor om het onderste uit de kan te halen. Dat zoeken we ook in onze medewerkers!

"Wij zijn een leuk en jong team waarin ik alle vrijheid krijg om mijn creativiteit te uiten." Anthony, webdesigner bij 2manydots

Dagelijks dagen opdrachtgevers ons uit

Durf jij het aan?

"Werken, leren en plezier maken gaan hand in hand." Edwin, financieel directeur bij 2manydots

Over jou

Onze opdrachtgevers stellen ons in staat om jou voldoende uit te dagen: geen klus is hetzelfde. We zijn een platte organisatie met een hoge onderlinge betrokkenheid. Bij ons werk je samen met ondernemende, intelligente professionals die het beste in elkaar naar boven halen en successen samen vieren. Geregeld organiseren we diverse activiteiten en als we onze bedrijfsdoelstellingen halen, vieren we dat met een gave reis.

"Na een training 'effectief communiceren' voelde ik me zelfverzekerd in het contact met opdrachtgevers." Kylie, projectmanager bij 2manydots

Opleidings- en groeimogelijkheden

We mogen dan een passie voor internet hebben, maar uiteindelijk draait het allemaal om mensen. En dan hebben we het niet alleen over onze opdrachtgevers en hun klanten, maar ook over het team dat zich met 2manydots mee ontwikkelt.

Groei is de enige constante bij 2manydots. Daarom bieden we volop ruimte voor initiatief en ideeën. We willen dat je het naar je zin hebt en jezelf blijft ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld aan jouw sales-skills werken, een UX-opleiding volgen of sparren met onze bedrijfscoach? Alles is mogelijk.

Vacatures en stages

Vacature: Strategisch adviseur / Accountmanager (40u) Stage: Supportmedewerker

Inleiding
Jij werkt al een aantal jaar aan tal van online projectjes. Het internet is jouw speeltuin. Voor onze vacature voor supportmedewerker hoef je geen programmeerskills te hebben, maar verwachten wij wel dat je WordPress/HTML/CSS/JS begrijpt. Heeft WordPress geen geheimen voor jou en heb je people skills? Solliciteer dan vandaag nog.

Dit ga je doen
Werken bij 2manydots doe je vanuit ons kantoor dat hartje Tilburg ligt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en je collega’s. Je neemt de telefoon op en beheert de zogeheten fix list. Je stuurt het remote development team aan in het Engels. You solve problems with passion and understanding!

Over jou
Jij bent;

  • Verantwoordelijk
  • Klantgericht
  • Communicatief sterk
  • Oplossingsgericht
  • Praktisch ingesteld

Functie eisen
Jij hebt;

  • Basiskennis van WordPress en andere veel gebruikte webtechnieken
  • Engels goed onder de knie
  • 32-40 uur per week tijd
  • Een MBO diploma

Interesse? Solliciteer direct onderaan deze pagina!

Stage: Marketing & Communicatie

Interesse? Solliciteer direct onderaan deze pagina!

Solliciteer directGa jij de uitdaging aan en wil je solliciteren?

Stuur een e-mail naar [email protected].

* Acquisitie wordt niet gewaardeerd!