Uitdagende projecten + goede arbeidsvoorwaarden = gelukkige medewerkers

Gemotiveerde mensen op de juiste plek: dat is het geheim van ons succes. En omdat deze aanpak zo goed werkt, blijven we maar groeien. Als bedrijf, maar ook als individuen. Daarom versterken we ons team graag met creatieve en ondernemende collega’s. Groei jij met ons mee?

Icon

Over ons

2manydots is een internetmarketingbureau in Tilburg met grote opdrachtgevers. Wij behoren tot de top van gespecialiseerde WordPress-bureaus in Nederland. Onze bewezen aanpak creëert online succes. 

Icon

Over jou

We zoeken opdrachtgevers met een langetermijnvisie; die begrijpen dat een nieuwe website nog maar het begin is. We gaan er als bureau voor om het onderste uit de kan te halen. Dat zoeken we ook in onze medewerkers!

Image

We zorgen goed voor je

Icon

Hoog werkcomfort

Je krijgt een ergonomische werkplek die baadt in het daglicht. We werken in een duurzaam, goed geventileerd gebouw met vele flex- en vergaderruimten.

Icon

Je eigen MacBook

Je krijgt van ons een gloednieuwe Apple MacBook Pro. Daarmee werk je snel en comfortabel. Extra software nodig? Alles is bespreekbaar.

Icon

Leuke collega’s

Je wordt omringd door getalenteerde en ervaren collega’s. Samen halen jullie het beste in elkaar naar boven en vinden jullie creatieve oplossingen voor interessante uitdagingen.

Icon

Marktconform salaris

De primaire arbeidsvoorwaarden mogen er óók zijn. Ons marktconform salaris, met ruimte voor periodieke opslag, laat zien dat we jouw inzet waarderen.

Icon

Altijd blijven leren

2manydots gelooft in een leven lang leren. We moedigen je aan om je kennis bij te spijkeren en nieuwe skills op te doen middels cursussen en workshops.

Icon

Jaarlijke incentive-reis

Het gaat goed met 2manydots en deze successen vieren we met onze medewerkers. Behalen we onze jaardoelstellingen, dan nemen we je mee op incentive-reis.

Beschikbare posities

Stages en open sollicitatie

Als groeiend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar talent!

Leukste stageplek

Stageplaats

Ik heb talent

Open sollicitatie

"Wij zijn een leuk en jong team waarin ik alle vrijheid krijg om mijn creativiteit te uiten."

Photo Finn, hoofd development bij 2manydots

"Na een training effectief communiceren voelde ik me zelfverzekerd in het contact met opdrachtgevers."

Photo Kylie, projectmanager bij 2manydots
maatwerk wordpress websites voor de bouw: houd jullie projecten makkelijk bij en blijf actueel

2manydots verhuist naar het duurzaamste gebouw van Tilburg

2manydots blijft groeien en dat vraagt om een nieuw kantoor. Vanaf 23 maart 2020 zijn wij te vinden in Nwe Faxx, een bijzonder gebouw in Tilburg-Centrum.