Logo

Screenlink is een organisatie die narrowcasting, presentatieschermen en video vergadertools verleent aan bedrijven. Screenlink was op zoek naar een partner om de website te rebranden en kwam zodoende bij 2manydots uit.

Image

Partner in presenteren, video vergaderen en narrowcasting

Project Corporate website
Opdrachtgever Screenlink
Sector B2B
Image

Uitdaging

Nadat Screenlink en 2manydots de handen ineen sloegen kon er worden gestart met de uitdaging die er lag. Screenlink wilde meerdere ingangen creëren voor nieuwe leads om steeds verder uit te breiden. Door de wat verouderde look-and-feel van de website en huisstijl was Screenlink toe aan een volledige rebranding.

Image

Vraag

De nieuwe leads komen niet uit zichzelf. Screenlink vroeg ons om een heldere user flow met duidelijke Call to actions te creëren waardoor leads aangedragen kunnen worden. Ook had Screenlink een hele bak aan kennis die het niet kwijt kon. 2manydots werd gevraagd naar een oplossing om deze kennis te delen.

Screenlink heeft een groot klantenbestand waar het trots op is. Dit klantenbestand is echter nooit overzichtelijk gemaakt waardoor Screenlink dit niet heeft kunnen etaleren aan de buitenwereld.

Oplossing

Om het werven van leads een impuls te geven heeft 2manydots Call to actions geïmplementeerd op de website. Zo kan er vanaf heden een demo worden aangevraagd en kan men via de website eenvoudig een afspraak inplannen om de showroom te bezoeken. Daarnaast is de website voorzien van een Zoho-koppeling. Met deze koppeling worden alle leads automatisch doorgezet naar het CRM systeem van Screenlink.

Image

Aanpak

De website is toekomstgericht gebouwd aangezien de hele back- en frontend zijn vernieuwd. Om de bak aan kennis te kunnen etaleren is er een kennisbank ontworpen. Tot slot is er op de compacte website een prominente plek voor de cases gebouwd. Zo kan Screenlink met trots hun werk laten zien aan potentiële opdrachtgevers.

Image

Vernieuwde look-and-feel

Om alle vernieuwde tools wat extra cachet te geven is er gekozen voor een rebranding. Er zijn micro-animaties toegevoegd waardoor de website dynamisch oogt. Met nieuwe lettertypen, kleuren en iconen heeft ook de huisstijl en vernieuwd fris aanzicht.

"2manydots maakte vooraf een goede analyse. Naarmate het project vorderde bleven zij naar ons luisteren waardoor alles voorspoedig is verlopen."

Photo Ad van de Put, marketing en sales