Daywize

Vacatures met één druk gepubliceerd en sollicitaties direct in jullie HR-software.

HROffice

2manydots bouwt een HROffice/WordPress-integratie op maat.

Hireserve

Bespaar tijd en geld met een WordPress/Hireserve-koppeling.

Recruitee

Beter dan de site-editor van Recruitee is een maatwerk integratie.

Salesforce

Integreer het krachtigste CRM met het populairste CMS.

Teamwork

Teamwork koppelen aan WordPress: wij hebben er ervaring mee.

ICASA

Branstofleveranciers besparen tijd en geld met een ICASA/WordPress-integratie.

HostFact

Een betere gebruikerservaring door HostFact te koppelen met WordPress.

HubSpot

Ontsluit meer functies en bespaar tijd dankzij een HubSpot-integratie.

Bullhorn

Wij verbinden Bullhorn naadloos met jullie WordPress-site.


 

Image

WordPress Carerix koppeling

Carerix is HR-software van Nederlandse bodem. Met dit platform krijg je overzicht en controle over het recruitmentproces. Dankzij een koppeling met je WordPress-site bespaar je nóg meer tijd. Het vervelende is dat de WordPress-plugin van Carerix slechts éénrichtingsverkeer toestaat. Gebruikmakend van de Carerix-API bouwt 2manydots een integratie op maat.

Image

WordPress Daywize koppeling

Met de Nederlandse recruitmentsoftware Daywize heb je alle gegevens van werknemers en sollicitanten op je scherm. Het ontbreekt alleen aan een directe koppeling met WordPress – dit pakket biedt namelijk geen plugin. 2manydots integreert Daywize met WordPress waardoor er direct 1-op-1 informatie wordt uitgewisseld.

Image

WordPress HROffice koppeling

Een moderne werken bij-site biedt kandidaten de mogelijkheid om meteen te solliciteren. Gebruikt jullie organisatie de recruitmentsoftware van HROffice, dan kan 2manydots een integratie met WordPress bouwen. Hiervoor gebruiken onze programmeurs de Application Programming Interface (API) van HROffice. De koppeling scheelt je veel knip-en-plakwerk bij het plaatsen van vacatures.

Image

WordPress Hireserve koppeling

Hireserve is een krachtig Applicant Tracking Systeem (ATS). Hiermee zien jullie precies welke kandidaten er op welke plek in het sollicitatieproces zitten. Dankzij de Hireserve-API integratie met WordPress zijn de vacatures op jullie werken bij-site altijd actueel. En via het webformulier komen sollicitaties en CV’s direct in Hireserve te staan.

Image

WordPress Recruitee koppeling

Kandidaatgegevens direct in jullie Recruitee-dashboard? Vacatures met één knop op de site, zonder de beperkte site-editor van Recruitee te hoeven gebruiken? Het is mogelijk als je een Recruitee/WordPress-integratie op maat bouwt. Gebruikmakend van de Recruitee-API maken ze de koppeling precies zoals jullie die wensen.

Image

WordPress Salesforce koppeling

Een integratie van Salesforce met WordPress brengt het meest gebruikte CRM en het populairste CMS ter wereld samen. Met deze krachtige combinatie combineer je het beste van twee werelden. Gegevens die bezoekers op jullie website invullen en documenten die ze bijvoegen, komen dan direct in Salesforce te staan.

Image

WordPress Teamwork koppeling

Teamwork versoepelt de communicatie tussen teamleden, geeft een compleet overzicht van werkzaamheden en contactmomenten, en bewaart alle belangrijke gegevens op één centrale plek. 2manydots maakt een integratie waarmee jullie tijd (en dus geld) besparen, de medewerkers ontlasten en de kwaliteit van de gegevens verbeteren.

Image

WordPress ICASA koppeling

De ICASA Suite helpt brandstofleveranciers met logistiek, financiën en klantbeheer. Zo krijgen tankstations bijvoorbeeld complete controle over de administratie rondom tankpassen. Voor een krachtige combinatie integreren wij ICASA met jullie WordPress-site. De API van ICASA maakt dit mogelijk.

Image

WordPress HostFact koppeling

HostFact maakt online facturatie makkelijker voor internet-hosts. Deze software automatiseert en factureert domeinnamen, hosting, VPS en SSL-certificaten. Er is een WordPress-plugin, maar deze biedt beperkte functionaliteiten. Met een integratie op maat kun je o.a. het klantenpaneel en de betaalmodule aanpassen. Dankzij de HostFact-API bouwen wij de koppeling.

Image

WordPress HubSpot koppeling

Wat kun je eigenlijk niet doen met HubSpot? Dit krachtige marketing automation platform is ook nog eens een compleet CRM. 2manydots creëert een koppeling waarmee je méér kan dan met de standaard WordPress-plugins van HubSpot. Zo’n maatwerk integratie van HubSpot Service Hub, Sales, CRM en Marketing met jullie website bespaart jullie enorm veel tijd en dus geld.

Image

WordPress Bullhorn koppeling

Dit ATS biedt een WordPress-plugin, maar die is beperkt in functies. Om maximale indruk op kandidaten te maken, is een maatwerk integratie wenselijk. Daar komen programmeer-skills bij kijken die 2manydots in huis heeft. Met ruime ervaring in koppelingen op maat, zorgen wij ervoor dat Bullhorn en WordPress precies zo samenwerken als jullie voor ogen hebben.

Eerdere opdrachtgevers aan het woord

Zij gingen jullie voor

Neem contact op

Tot zo!